Nytt mantra

«Når jeg ikke lengre kan gjøre det jeg liker, får jeg like det jeg kan gjøre!» sa en gang en klokk kvinne. Og jeg kunne knapt vært mer enig.

Bilde

Gårsdagens innlegg «Kul kompis» skapte mye engasjement. Det er lenge siden bloggen har hatt så mange lesere som etter det innlegget. Det gleder en skrivende sjel, men jeg undres på om noen kanskje tror jeg hadde en annen mening med innlegget enn det jeg faktisk hadde.

Målet mitt var å få fokus på at jeg, og mange med meg, gjerne deltar selv om det skulle være noen av aktivitetene man er invitert til jeg ikke orker eller mestrer. Et eksempel er julebordet jeg er invitert til neste fredag. Etter hva jeg hørt skal det der foregå noe svært aktivt i tillegg til gode julebordtradisjoner som å spise og drikke. Selvsagt vil jeg delta, men det er mulig jeg melder pass på aktivteten som er planlagt. Og forhåpentligvis ødelegger dette hverken min eller de andre deltakernes kveld.

Det var godt å få skrevet Kul kompis. Hilde mente innlegget var veldig ærlig. Selv synes jeg det var åpent, på grensen til nakent. Å skrive om mine svakheter er ikke noe jeg gjerne gjør. For til vanlig er jeg kanskje i overkant flink til å fremstå som positiv og «frisk». De dårlige dagene og sidene mine holder jeg gjerne bak lukkede dører. Der har de det best….

Takk til Gunnbjørg for at du delte med meg de visdomsordene som nå skal være mitt nye mantra: Når jeg ikke lengre kan gjøre det jeg liker, får jeg like det jeg kan gjøre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s