I arbeid, og glad for det!

Ønsker du å se bilder i denne bloggen i større størrelse trenger du bare i «klikke» på bildet, så åpner det seg i nytt bilde og full størrelse.

I dag er det et år siden jeg igjen kunne begynne min arbeidskarriere etter at jeg fikk livet i gave. Kvinnherad kommune tok meg imot med åpne armer og gav meg utfordringer jeg ikke hadde våget å tenkt at jeg skulle kunne ta, bare kort tid i forveien. Som prosjektsekritær og rådgiver i avdeling for samfunnsutvikling fikk jeg igjen selvtillit som arbeidstaker. Jeg vil bare få ytret min takknemlighet ovenfor arbeidsgiveren Kvinnherad kommune og kommunalsjef Asbjørn Skår.

Da vi tok valget om å flyttet til Sandvika var det arbeidsplass som var noe av det som var utfordrende å gi opp. Ikke visste jeg hva jeg gikk til eller hva jeg kunne forvente meg av tiden som lå foran oss. Rett nok flyttet vi til et område der det arbeidsmarkedet var stort, men det er ikke bare bare å komme inn med vise «lyter».

Flere av stillingene jeg søkte var innenfor NAV-systemet, men responsen der var ikke all verden. De tok etterhvert kontakt, men var svært opptatt av hvorfor jeg ikke søkte full stilling. Jeg synes personlig at det er litt rart at ikke de i større grad legger til rette for at mennesker som har en rest arbeidsevne, men solid utdannelse, får utnyttet sitt potensiale selv om det er i en mindre stilling.

Heldigvis så dukket det opp en mulighet i Stiftelsen Organdonasjon. i første omgang en 50 % stilling over en 6 måneders peroide. Nå venter jeg, og Stiftelsen Organdonasjon, i spenning på hva som kommer i overføringene fra staten for 2008. Om de følger opp pressemeldingen sin fra 24.september så skulle det tyde på at vi i alle fall får økte budsjetter i tiden som kommer. Jeg bare krysser fingrene.

Det er i alle fall nok å gjøre om dagen. De nye donorkortbrosjyrene som ble lansert og trykket opp i 400.000 eksemplar til donasjonsdagen 13.oktober er sendt ut alle som en. Vi er tomme på kontoret, men har etterbestilt 200.000 flere. Dette går hardt utover budsjettet, men der lar seg gjøre. Om du ikke har fått den ennå kan du laste den ned fra nettsiden til Stiftelsen Organdonasjon her.

Stiftelsen Orgadonasjon har en oppføring for studenter på det mest brukte nettstedet for studenter på studnet.no, og en for de som ønsker å testamentere pengegaver på www.testamenter.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s